Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Футбольна Україна ледь не втратила луцьку «Волинь»

Джерела в клубі повідомляють, що зараз йде активний пошук додаткових джерел фінансування.

Фото із сайту bug.org.ua.

Футбольна Україна ледь не втратила луцьку «Волинь»

Після третьої невдалої спроби виходу в УПЛ, луцький клуб, який зараз виступає в Першій лізі, міг припинити існування

Про це інформує Чемпіон.

У підсумку клуб буде грати в першому дивізіоні силами власних вихованців.

«Три сезони поспіль клуб ставив завдання підвищення в класі і платив гравцям на рівні добротних команд середини таблиці Прем'єр-ліги, – розповів наймолодший  український футбольний агент Олег Авдиш. – Але після чергового фіаско, керівництво клубу задумалося про доцільність дотацій на розвиток професійного футболу. Менеджменту було запропоновано 2 варіанти: почати процес розформування команди або максимально оптимізувати витрати, позбувшись від дорогих футболістів, скоротивши більшу частину співробітників, максимально зменшити витрати на дитячо-юнацький футбол. У підсумку клуб буде грати в першому дивізіоні силами власних вихованців під керівництвом екс-тренера «Волині-2» Альберта Шахова.

За моєю інформацією, зарплати в клубі будуть настільки скромними, що футболісти із запитом на заробітну плату в розмірі 1 тисячі доларів – непідйомна дорогі для хрестоносців. 

Читайте також: Ворскла дізналася першого суперника в Лізі конференцій

Мої джерела в клубі повідомляють, що зараз йде активний пошук додаткових джерел фінансування, але навіть в разі успішних переговорів – річна трансферна кампанія провалена і посилитися команда зможе лише взимку».

Telegram Channel