Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Що і як ремонтують у Володимирі-Волинському

На стадіоні вкладають подушку для майбутніх доріжок.

Фото volodymyrrada.gov.ua.

Що і як ремонтують у Володимирі-Волинському

Проінспектували ремонтні роботи, які проводять у княжому місті

Сьогодні перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук проінспектував ряд об’єктів, де нині виконуються поточні ремонтні роботи, а саме: Ладомирське кладовище, стадіон «Олімп», житловий будинок на Івана Франка,4 та КП «Володимир-Волинське ТМО», інформує Володимир-Волинська міська рада.

 

Разом із директором КП «Полігон» Володимиром Собіпаном Ярослав Матвійчук відвідав Ладомирське кладовище, де наразі демонтовано стару огорожу, яку замінять на новий кований паркан. Домовилися про розроблення кошторису на реставрацію історичного паркану та вирізку дерев. Ярослав Анатолійович наголосив, що попередньо звертався до керівництва газової служби з проханням встановити новий паркан, ділянка якого прилягає до території кладовища.

Також Ярослав Матвійчук відвідав стадіон «Олімп», де нині замінюють мережі водовідведення та водопостачання, а також вкладається подушка для майбутніх доріжок. Під час огляду стадіону, перший заступник міського голови зробив зауваження підряднику щодо пришвидшення виконання ремонтних робіт.

 

Опісля проінспектували будинок на вулиці Івана Франка, 4, де зараз проводяться роботи з укріплення у п’яти квартирах. У першій квартирі, яка була у найгіршому стані, вже закінчуються роботи, а у решті невдовзі планується проведення зовнішнього укріплення, однак місцезнаходження власника однієї з квартир наразі встановлюється. Також заступник міського голови порушив питання стосовно підбору якомога міцніших матеріалів, який має здійснити проектна група.

 

Разом із генеральною директоркою КП Володимир-Волинське ТМО Тетяною Ващук Ярослав Анатолійович оглянув медичний заклад, де зараз активно проводяться ремонтні роботи. Зокрема, оглянули хід виконання робіт у терапевтичному відділенні, а саме в  УЗД-кабінетах, у яких працюватимуть апарати ЕХО та доплер судин нижніх кінцівок з лазерним лікуванням вен, а також вбиралень, що облаштовані для людей з особливими потребами. Ярослав Матвійчук звернув особливу увагу на моменти доступності медичного закладубез яких НСЗУ не підписує ряд пакетів послуг.

Оглянули хід виконання робіт у терапевтичному відділенні, а саме в  УЗД-кабінетах, у яких працюватимуть апарати ЕХО та доплер судин нижніх кінцівок з лазерним лікуванням вен.

Оглянули також ремонт сходової клітки та замінені мережі у підвальному приміщенні. Під час візиту до ТМО обговорили  питання ремонту хірургії, котрий розпочнеться вже на початку наступного тижня, центральних сходів пологового відділення, а також проблемні питання каналізаційних мереж й заміни одного з ліфтів. Окрім цього, перевірили як працює киснева станція, завдяки якій нині п’ятеро важких пацієнтів отримують кисень.

 

 

Telegram Channel