Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Зеленський написав про MH17, але не згадав про збиття літака російським «Буком»

Боїться дратувати Путіна?

Фото УП.

Зеленський написав про MH17, але не згадав про збиття літака російським «Буком»

Президент Володимир Зеленський на своїй сторінці у соцмережі написав пост про катастрофу рейсу MH17, навіть не згадавши про те, що літак було збито, а ракету по «Боїнгу» випустили з російського комплексу «Бук»

Про це Зеленський написав в Instagram, інформує УП. «Сім років тому в небі над Україною сталася жахлива катастрофа пасажирського літака Boeing 777 рейсу MH17. Внаслідок трагедії загинуло 298 людей. 298 втрачених життів, 298 зруйнованих мрій про щасливе майбутнє. Світ має знати правду. Вірю, що істину найближчим часом буде встановлено», - написав він.

У пості Зеленського в Instagram немає ані слова про те, що літак збили, і здійснили це зловмисники з території окупованого сходу нашої держави, використовуючи російську зброю.

У пості Зеленського в Instagram немає ані слова про те, що літак збили, і здійснили це зловмисники з території окупованого сходу нашої держави, використовуючи російську зброю. Водночас на офіційній сторінці президента України повідомлення про трагедію MH17 викладено зовсім інакше.

Читайте також: Візит Зеленського у США в липні не відбудеться​.

На сайті глави держави  вказується, що міжнародна спільна слідча група дійшла висновку, що літак був збитий із зенітно-ракетного комплексу «Бук», який належить 53-й зенітно-ракетній бригаді ППО Збройних сил РФ, дислокованій в Курську.

Telegram Channel