Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Українське підприємство потрапило до світового рейтингу найбільших виробників зброї

Концерн посів у рейтингу 97 місце.

Фото Укроборонпром.

Українське підприємство потрапило до світового рейтингу найбільших виробників зброї

У ТОП-100 оборонно-промислових компаній потрапили ті, які продали озброєння і військової техніки на суму від 600 млн дол

Державний оборонний концерн «Укроборонпром» повернувся в ТОП-100 рейтинг найбільших світових виробників озброєння. Український ДК посів там 97 місце. Про це повідомляє «Слово і діло» з посиланням на пресслужбу ДК.

«У ТОП-100 оборонно-промислових компаній за підсумками минулого року потрапили ті, які продали озброєння і військової техніки на суму від 600 млн дол і вище» - сказано в повідомленні.

Доходи концерну у 2020 році від продажу озброєння і військової техніки склали 650 млн доларів.

Доходи концерну у 2020 році від продажу озброєння і військової техніки склали 650 млн доларів. Однак потрапляння концерну в рейтинг-2021 під великим питанням; передбачається, що туди потраплять компанії з доходом від продажів озброєння в сумі не менше мільярда доларів. Тим часом держконцерн не потрапляв до рейтингу з 2017 року.

Реклама Google

Нагадаємо, 13 липня Верховна рада прийняла в цілому закон № 3822 про особливості реформування підприємств оборонно-промислового комплексу. Він передбачає ліквідацію ДК «Укроборонпром».

Telegram Channel