Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У США заявили, що Байден «вмикає задню у питанні України»

Фото prk.city.

У США заявили, що Байден «вмикає задню у питанні України»

Президент США Джо Байден після зустрічі з канцлером Німеччини Ангелою Меркель практично погодився з тим, що Україні не варто надавати План дій щодо членства в НАТО

Про це розповів на телеканалі «Україна 24» керівник окружного відділення Республіканської партії в Нью-Йорку Борис Пінкус, повідоляє «Діло».

«Американці, які кровно зацікавлені в безпеці та процвітанні України, стурбовані насамперед тим, що, на жаль, Європа здає Україну, особливо це було зрозуміло після зустрічі президента Зеленського з Меркель, яка йде з політичної арени. Це перше, а друге — наш президент Байден, що представляє Демократичну партію, на жаль, вмикає задню. Зустрівшись з Меркель, він майже погодився з тим, що Україна не матиме ПДЧ», — заявив він.

Європа здає Україну, особливо це було зрозуміло після зустрічі президента Зеленського з Меркель, яка йде з політичної арени.

За словами Пінкуса, членів Республіканської партії «це страшно турбує».

Читайте також: У США розслідують можливу атаку Росії на американських дипломатів у Відні

«Тому ми будемо зараз натискати на всі педалі, перш за все на представників наших округів у Конгресі і Сенаті, щоб вони виконали свої обіцянки дати можливість Україні не тільки отримати сповна 155 млн доларів, призначених для забезпечення безпеки, а й прийняття Україною статусу ПДЧ. Це наша головна мета», — зазначив політик.

Telegram Channel