Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Як не вміти поставити авто на вільній парковці: водій-«ас» розсмішив мережу (Відео)

Хто пустив за кермо?

Фото ZNAJ.UA.

Як не вміти поставити авто на вільній парковці: водій-«ас» розсмішив мережу (Відео)

Водію Toyota Auris із Великої Британії, графство Кент, вдалося припаркувати власне авто тільки із 9 спроби. На це він витратив 8 хвилин

Червоний автомобіль Toyota Auris, який незграбно крутився поміж білих паркувальних смужок, побачила пара із вікон одного будинку неподалік. Водієві за кермом на вигляд було років 30-40, передає ZNAJ.UA.

Водій автомобіля спробував припаркувати авто у чотирьох різних місцях. І йому це чомусь не вдавалося.

Вони були неабияк здивовані тим, що відбувається, адже парковка була практично вільна від авто, місця було вдосталь, а розмітка для водіїв нанесена правильно. У той же час, водій автомобіля спробував припаркувати авто у чотирьох різних місцях. І йому це чомусь не вдавалося.

«Це було доволі незграбно. Я не знаю, хто дав йому ліцензію – ось що хвилює», – прокоментував ситуацію свідок.

Решта очевидців також були вражені незграбністю водія за кермом. Водночас, його наполегливість змушувала заздрити - він не дратувався, а спокійно намагався поставити авто.

Були й такі, кого відверто роздратували дії автомобіліста – вони просто насміхалися із дій паркувальника та радили йому заново пройти навчання у автошколі та склалсти іспити. У інакшому разі, люди побоювалися, що такий водій запросто може бути небезпесним під час руху для інших автомобілістів.

Користувачі соцмереж вирішили надати власнику Toyota Auris неофіційного статусу «Найгірший паркувальник Британії».

Читайте також: Просто так не пройде: назвали 10 випадків, у яких поліція має право зупинити авто.

Telegram Channel