Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Загибла дівчинка сиділа в тата на руках: нові подробиці жахливої ДТП на Горохівщині

Тривають слідчі дії.

Фото Нацполіція.

Загибла дівчинка сиділа в тата на руках: нові подробиці жахливої ДТП на Горохівщині

Минулої неділі жахлива новина сколихнула всіх волинян: у Печихвостах, що у Горохівській територіальної громади, сталася дорожньо-транспортна пригода, яка відібрала життя трьох людей

В автіці Ford Focus помістилося п’ятеро дорослих і семеро дітей. Пасажири разом із водієм поверталося з відпочинку на водоймі в Павлівці, що на Іваничівщині. 

Місцеві кажуть, що перед аварією в селі був дощ. Вода чи не повністю вкрила дорожнє покриття на одній із долин. Саме в ній, за попередньою інформацію,  близько 18 години не впорався з керуванням 31-річний водій. Автівку відкинуло в кювет, де, машина зіткнулася з вербою.

Дитина сиділа на руках в тата на задньому сидінні. Його в комі відразу ж забрали в Луцьку лікарню.

На місце трагедії місцеві відразу викликали горохівських поліцейських. Рятувати потерпілих прибули карети швидкої допомоги з Горохова й Луцька. На жаль, допомогти водієві та дівчинці, якій у вересні цього року виповнилося б чотири рочки, не змогли – травми виявилися несумісними з життям. Відомо, що дитина сиділа на руках в тата на задньому сидінні. Його в комі відразу ж забрали в Луцьку лікарню.

Померла на місці й 29-річна жінка, повар місцевого дитячого садочку, яка сиділа біля водія й тримала на руках 8-річного сина, якому сьогодні вкрай потрібна донорська кров. Хлопчик перебуває у Волинській обласній дитячій лікарні у тяжкому стані. Там знаходиться ще один восьмирічний хлопчик. Двоє дорослих в післяопераційному стані перебувають у реанімаційному відділенні КП «Горохівська багатопрофільна лікарня». Дворічна дівчинка лікується в дитячому відділенні цієї лікарні. Зі слів заступниці головного лікаря Галини Сегеди, її стан близький до задовільного. Троє хлопчиків віком 8-10 років в стані середньої важкості знаходяться в травматологічному відділенні. 

Місцеві жителі кажуть, що менше постраждали ті четверо діток, які їхали в багажному відділенні. Всього в автомобілі їхало три сім’ї. Кожна зазнала непоправної втрати. Деталі цієї дорожньо-транспортної трагедії з’ясовують поліцейські.

Читайте також: Для хлопчика, який постраждав у ДТП на Горохівщині, терміново потрібні донори крові.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel