Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Лучанин, який вбив жінку і доньку, був тираном і часто знущався з них, – сусіди

Убивство сталося на проспекті Соборності.

Фото поліції Волині.

Лучанин, який вбив жінку і доньку, був тираном і часто знущався з них, – сусіди

Трагедія сталася в ніч на 20 липня в обласному центрі Волині

62-річного чоловіка, який вранці 20 липня у Луцьку зарубав сокирою колишню дружину та доньку, вже судили за їх побиття. За словами сусідів, загибла неодноразово викликала поліцію через насилля з боку колишнього чоловіка.

Про це пише ІА Волинські Новини.

Нагадаємо, 20 липня о 7:15 в поліцію звернулась заявниця, яка розповіла, що її сусід вбив дружину та доньку 56 та 22 років. Інцидент трапився у багатоповерхівці, що на проспекті Соборності у Луцьку.

Сусіди розповідають, що криків потерпілих вони вранці не чули. Натомість зазначають, що чоловік часто хапався за ніж, погрожував доньці та колишній дружині вбивством, неодноразово бив їх.

Криків потерпілих вони вранці не чули. Натомість зазначають, що чоловік часто хапався за ніж, погрожував доньці та колишній дружині вбивством, неодноразово бив їх.

В травні 2021 року чоловіка судили за побиття ексдружини та доньки, але зважаючи на те, що чоловік є безробітним пенсіонером і має ІІІ групу інвалідності, йому лише призначили штраф у розмірі 1530 гривень.На місці трагедії працює поліція, тіла вбитих досі не винесли з квартири, адже тривають слідчі дії.

Як розповіли у поліції, сьогодні чоловікові оголосять підозру за ст.115 ККУ (Умисне вбивство). Запобіжний захід обиратимуть завтра.

Читайте також: Сьогодні хоронитимуть загиблих в аварії на Горохівщині

Джерело: ІА Волинські новини
Telegram Channel