Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
ФІФА дискваліфікувала трьох російських футболістів за допінг

Допінг-тести гравців, зроблені в 2013 році, були вивчені в московській лабораторії і спочатку зареєстровані як «негативні».

Фото із сайту sport.ua.

ФІФА дискваліфікувала трьох російських футболістів за допінг

Іван Князєв, Дар'я Мещерякова і Володимир Обухов отримали серйозні покарання

Дисциплінарний комітет ФІФА ввів санкції відносно трьох російських футболістів за порушення антидопінгового законодавства.

ФІФА дискваліфікувала Івана Князєва, Дар'ю Мещерякову і Володимира Обухова за порушення антидопінгового регламенту і дисциплінарного кодексу ФІФА.

ФІФА дискваліфікувала Івана Князєва, Дар'ю Мещерякову і Володимира Обухова за порушення антидопінгового регламенту і дисциплінарного кодексу ФІФА. Допінг-тести гравців, зроблені в 2013 році, були вивчені в московській лабораторії і спочатку зареєстровані як «негативні» в системі антидопінгового адміністрування та управління ВАДА. Подальше розслідування, проведене ФІФА у співпраці з ВАДА, призвело до незаперечних доказів використання заборонених речовин: метандіенон (Князєв і Обухов) і фуросемід (Мещерякова).

Князєв і Мещерякова були засуджені до дворічного терміну дискваліфікації. Обухов визнав порушення, співпрацював зі слідством, надаючи істотну допомогу, і в світлі цих обставин дисциплінарний комітет вирішив скоротити йому термін дискваліфікації до шести місяців. Обухов буде тимчасово відсторонений до 2 грудня 2021 року.

Читайте також: Лунін отримав капітанську пов'язку Реал Мадрида (Фото)

Telegram Channel