Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Ковель зустрічав досвідчених пляжних волейболістів з Київщини, Львівщини та Волині

“Найкращим гравцем” визнано Олега Толмачова, “Найактивніший гравець” - Павло Демиденко, “Найстарший гравець” - Микола Тарасюк.

Фото зі сторінки Ковельської міської ради у Facebook.

Ковель зустрічав досвідчених пляжних волейболістів з Київщини, Львівщини та Волині

У змаганнях взяли участь 10 команд з Київської, Львівської та Волинської областей

Днями на спортивних майданчиках набережної відбувся І відкритий турнір з пляжного волейболу серед чоловіків - ветеранів 120+. У змаганнях взяли участь 10 команд з міст Києва, Білої Церкви (Київська обл.), Жидачів, Пустомити (Львівська обл.), Луцька, Ковеля, Каменя - Каширська, смт Стара Вижівка і Любешів (Волинська обл.). Склад команди – 2 чоловіки віком в сумі не менше 120 років.

Турнір проходив згідно діючих правил з пляжного волейболу України. Спекотні погодні умови не завадили поважним спортсменам продемонструвати високу майстерність, волю до перемоги та неабияку фізичну підготовку.

Фінальний свисток головного судді Валентина Андріюка засвідчив, що переможцями турніру стала команда «Одіссей»: Павло Демиденко та Олег Толмачов, котрі є призерами чемпіонату Європи.

За результатами змагань п’яте місце здобула команда «Львівська» у складі Петра Сікорського та Олега Кондюха, четвертим став колектив «Ковель»: Ярослав Стецюк та Вадим Шевчук, бронзові призери - Петро Чорний та Олег Котюх («Стара Вижівка»). Фінальний свисток головного судді Валентина Андріюка засвідчив, що переможцями турніру стала команда «Одіссей»: Павло Демиденко та Олег Толмачов, котрі є призерами чемпіонату Європи. «Срібло» - в Андрія Григоли та Олександра Борща з команди «Волинь».

Реклама Google

Призери та переможці нагороджені грамотами, медалями, а чемпіони – ще й кубком. Також оргкомітет визначив найспішніших за номінаціями: «Найкращим гравцем» визнано Олега Толмачова, «Найактивніший гравець» - Павло Демиденко, «Найстарший гравець» - Микола Тарасюк.

Telegram Channel