Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Луцьку взяли «диверсантів» (Відео)

Співробітники СБУ викрили та затримали першу групу «диверсантів» у місті Луцьку.

Фото СБУ.

У Луцьку взяли «диверсантів» (Відео)

Служба безпеки України провела тактико-спеціальні антитерористичні навчання

Спецпризначенці СБУ знешкодили «диверсійну групу», яка планувала здійснити терористичні акти у місті Луцьку та на військовому аеродромі. Навчання проводили три дні в умовах максимально наближених до реальних, інформує СБУ.

За легендою тренувань, група «диверсантів» прибула в Луцьк для здійснення «підривів» на об’єктах критичної інфраструктури та «Укроборонпрому», а також складів боєприпасів на військовому аеродромі. Для виконання завдань зловмисники облаштували на території міста та в залишених без нагляду автівках схрони зі зброєю та вибухівкою.

Група «диверсантів» прибула в Луцьк для здійснення «підривів» на об’єктах критичної інфраструктури та «Укроборонпрому», а також складів боєприпасів на військовому аеродромі.

Співробітники СБУ викрили та затримали першу групу «диверсантів» у місті Луцьку. Іншу групу спецпризначенці знешкодили на території військового летовища, попередньо звільнивши усіх «заручників».

Реклама Google

У навчаннях брали участь підрозділи Національної поліції, Патрульної поліції, Збройних Сил України, Національної гвардії, Держприкордонслужби, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, а також органи місцевого самоврядування.

Читайте також: У Луцьку патрульні по гарячих слідах затримали ймовірного грабіжника (Відео)

За оцінками координаційної групи, учасники тренувань успішно відпрацювали алгоритми міжвідомчої взаємодії щодо запобігання диверсійним і терористичним загрозам.

 

Telegram Channel