Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Луцьку освятять копію Холмської Чудотворної ікони Богородиці

Ікона була написана на святій горі Афон (Греція).

Фото osbm.lutsk.ua.

У Луцьку освятять копію Холмської Чудотворної ікони Богородиці

Музей волинської ікони запрошує на урочистості біля Холмської Чудотворної ікони Богородиці

22 липня 2021 року о 16 годині у Музеї волинської ікони відбудеться особлива урочистість біля Холмської Чудотворної ікони Богородиці – освячення копії Чудотворного образу, інформує «Музейний простір Волині».

З благословіння архієпископа Люблінського і Холмського Польської Православної Церкви Авеля, священнослужителі і прихожани прибудуть з Польщі до Луцька із копією Холмського Чудотворного образу. Дана ікона була написана на святій горі Афон (Греція) в келії Св. Миколая Чудотворця, яка славиться своїми насельниками-іконописцями.

Сучасний список давнього Холмського образу буде перебувати у храмі Іоана Богослова м. Холм (Польща).

Майстри створюють копії відомих чудотворних образів. Сучасний список давнього Холмського образу буде перебувати у храмі Іоана Богослова м. Холм (Польща), де її будуть вшановувати прихожани і паломники.

У Музеї волинської ікони перед відомою християнською святинею – Холмською Чудотворною іконою Богородиці – буде звершений акафіст із молебнем, відбудеться освячення копії. У цьому заході братимуть участь священнослужителі та віруючі Волинської єпархії Української Православної Церкви, члени товариства «Холмщина».

Читайте також: Помолитися перед іконою, написаною матір’ю Андрея Шептицького.

Запрошують усіх охочих долучитися до вшанування загальнохристиянської святині, яка до гордості волинян знаходиться у нашому місті.

Telegram Channel