Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Луцьку встановлять новий термінал для поповнення електронних квитків на проїзд у громадському транспорті

Уже працюють два вуличні термінали для поповнення електронних квитків (на зупинці “40 квартал” і біля Карткового центру “СІТІ КАРД” на вул. Лесі Українки, 16а).

Фото lutskrada.gov.ua.

У Луцьку встановлять новий термінал для поповнення електронних квитків на проїзд у громадському транспорті

Новий термінал діятиме на вулиці Львівській, 61

Відповідне рішення ухвалили члени виконавчого комітету на черговому засіданні, інформує Луцька міська рада.

Відтак, на вулиці Львівська, 61 на зупинці громадського транспорту «Вулиця Даньшина» встановлять термінал для поповнення електронних квитків на проїзд у громадському транспорті.

Оператор електронних систем ТОВ «СІТІ КАРД СИСТЕМ» встановив 43 стаціонарні термінали для продажу та поповнення електронних квитків.

Нагадаємо: станом на 12 липня 2021 року оператор електронних систем ТОВ «СІТІ КАРД СИСТЕМ» встановив 43 стаціонарні термінали для продажу та поповнення електронних квитків. Вони розташовані у будівлях закладів торгівлі, департаментах соціальної політики, «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» міської ради, в приміщенні оператора.

Читайте також: У приміських маршрутках, що курсують через Луцьк, подорожчав проїзд

Також вже працюють два вуличні термінали для поповнення електронних квитків (на зупинці «40 квартал» і біля Карткового центру «СІТІ КАРД» на вул. Лесі Українки, 16а). В процесі - під’єднання комунікацій на зупинці «Міська лікарня», що на проспекті Відродження, 13.

Telegram Channel