Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
В особняку російського полковника знайшли золотий туалет (Відео)

У будинку знайшли позолочені туалет та біде.

Фото bbc.com.

В особняку російського полковника знайшли золотий туалет (Відео)

Російські слідчі виявили в особняку полковника автоінспекції на Ставропіллі позолочений туалет та інші дивні предмети розкоші

На сайті Слідчого комітету РФ оприлюднили відео, яке демонструє екстравагантні інтер'єри у величезному будинку, інформує ВВС.

Полковника Олексія Сафонова, начальника управління Державної інспекції безпеки дорожнього руху (ДІБДР) у Ставропольському краї, арештували разом із шістьма іншими його колегами.


У кухні були позолочені орнаменти меблів.
 

За версією слідства, учасники групи під керівництвом Сафонова протягом декількох років за гроші виписували фальшиві перепустки для постів ДІБДР для перевізників зерна та будівельних матеріалів.

Учасники групи під керівництвом Сафонова протягом декількох років за гроші виписували фальшиві перепустки для постів ДІБДР для перевізників зерна та будівельних матеріалів.

«Перепустки дозволяли власникам автотранспорту безперешкодно здійснювати вантажоперевезення з порушеннями адміністративного законодавства на території Ставропольського краю, зокрема, через стаціонарні та пересувні пости ДІБДР», - йдеться в повідомленні СКР. Обвинувачені поки що не коментували справу.

Комітет заявляє, що провів в рамках рейду приблизно 80 обшуків, зокрема, в офісах ДІБДР. Слідчі вилучили велику кількість готівки та елітних автомобілів.

У Слідчому комітеті кажуть, що група Сафонова тільки впродовж кількох років назбирала хабарів на 19 млн рублів (близько 225 тисяч доларів). Якщо Сафонова визнають винним, він може отримати до 15 років ув'язнення.

За словами Олександра Хінштейна, депутата від провладної партії Єдина Росія, під час операції загалом затримали 35 працівників ДІБДР.

«На Ставропіллі працювала справжня мафія, яка отримувала зиск з усього: від «блатних номерів» та пропуску фур до перевезення піску», - написав він у Telegram.

Telegram Channel