Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У «Слузі народу» назвали трьох міністрів, яких можуть звільнити восени

Наближаються кадрові зміни.

Фото Pixabay.

У «Слузі народу» назвали трьох міністрів, яких можуть звільнити восени

Є претензії до їх роботи

У депутатського корпусу Верховної Ради є претензії та запитання щодо роботи до міністра оборони Андрія Тарана, міністра юстиції Дениса Малюськи та міністра культури та інформаційної політики Олександра Ткаченка, заявив народний депутат Олександр Качура (фракція «Слуга народу»).Про це заявив народний депутат від «Слуги народу» Олександр Качура, передає Інтерфакс-Україна.

Є претензії та запитання щодо роботи до міністра оборони Андрія Тарана, міністра юстиції Дениса Малюськи та міністра культури та інформаційної політики Олександра Ткаченка.

«Однозначно, у вересні будуть кадрові зміни… Є розмови щодо Міністерства оборони, Міністерства юстиції. Є запитання щодо Міністерства культури: знаю, що колеги зареєстрували проект постанови про звільнення», – сказав він, та поскаржився на міністра юстиції Малюську.

«Щодо Міністерства юстиції претензії, мені здається, є у колег, тому що найбільша помилка – це відсутність комунікації з парламентом. Є наразі претензії до результатів роботи, тому що господарство Мін’юсту дуже велике і це не лише в’язниці та камери попереднього ув’язнення, в яких відбувається ремонт, а це набагато більше», – сказав депутат.

Реклама Google

Качура додав, що в кулуарах Ради обговорюється відставка генпрокурорки Ірини Венедіктової. «Я чув, що колега це публічно озвучила щодо генерального прокурора. Таке у кулуарах також звучало, і вже пішло це в засоби масової інформації», – вказав Качура.

Читайте також: EUObserver: метою Зеленського є зміцнення авторитарної влади.

Telegram Channel