Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У селі Вербка біля Ковеля розпочали ремонтні роботи у навчально-виховному комплексі (Фото)

Проєкт планується реалізувати у 2021 році.

Фото Волинська ОДА.

У селі Вербка біля Ковеля розпочали ремонтні роботи у навчально-виховному комплексі (Фото)

У Вербці стартували ремонтні роботи із реконструкції приміщення старого корпусу НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст. – дошкільний навчальний заклад»

Нагадаємо, що у минулому році в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» школу у Вербці також реконструювали (реконструкція була розпочата у 2018 році, загальна кошторисна вартість будівельних робіт склала понад 56 млн грн., з яких майже 50 млн грн. – це кошти ДФРР, решта – кошти місцевих бюджетів – РЕД.). Тут збудували спортивний та актовий зали, їдальню, котельню, спортивні майданчики, бігові доріжки та покращили благоустрій прилеглої території.

 

 

«Нині у рамках президентської програми відбувається реконструкція старого приміщення навчально-виховного комплексу. Проєкт планується реалізувати у 2021 році за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію програми «Спроможна школа для кращих результатів», - повідомив голова ОДА Юрій Погуляйко на сторінці у Facebook.

 

 

Будівельники змінюють дах, утеплюють стіни, а також проводять комунікації та внутрішні роботи.

Читайте також: На Волині госпіталізували 13-річного хлопця, який на скутері зіткнувся з авто.

 

 Наразі на об’єкті тривають підготовчі ремонті роботи. Зокрема будівельники змінюють дах, утеплюють стіни, а також проводять комунікації та внутрішні роботи.

 

 Управління інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації.

Джерело: Волинська ОДА.
Telegram Channel