Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
Спортсмен переконав усіх, що «антисексові» ліжка на Олімпіаді це – фейк (Відео)

Меблі для олімпійців зробили з картону.

Фото GETTY IMAGES.

Спортсмен переконав усіх, що «антисексові» ліжка на Олімпіаді це – фейк (Відео)

Ірландський гімнаст і учасник токійської Олімпіади Ріс МакКленаган спростував чутки про те, що за картоновими ліжками для спортсменів в олімпійському селищі стоять якісь приховані мотиви. І за це отримав офіційну подяку від організаторів

Серед пріоритетів організаторів Олімпійських ігор у Токіо були екологічні мотиви. Уся електрика надходить із відновлювальних джерел, Олімпійський факел був зроблений із алюмінієвих відходів, а медалі - із перероблених геджетів. Про це пише BBC.

Проте між олімпійцями ширилися чутки, що за цілком екологічним картоном, з якого зроблені ліжка для спортсменів, стоять «антисексові» наміри.

Мовляв, картонне ліжко може не витримати вагу більш ніж однієї особи, а це не дозволить мати надто інтимні стосунки та посилить соціальне дистанціювання на фоні пандемії.

21-річний член команди Ірландії Ріс МакКленаган випробував ліжко і спростував чутки, організатори Олімпіади у Токіо подякували йому на офіційній сторінці у Twitter.

І це попри те, що виробники запевняли, що картонне ліжко може витримати вагу до 200 кг, - а це більше, ніж вага будь-якого спортсмена на попередній Олімпіаді 2016 року.

Читайте також: Колишня учасниця «Віагри» повністю роздягнулася для селфі (Фото).

Пол Челімо із команди США написав у соцмережах, що такі ліжка «зроблені, щоб запобігти близькості серед спортсменів». Може, це і завершилося б лише тим, що бігун показав своє почуття гумору у соцмережах.

Проте чутки про встановлені організаторам Ігор «антисексові» ліжка не вщухали і продовжували поширюватися.

Все стало настільки серйозним, що коли 21-річний член команди Ірландії Ріс МакКленаган випробував ліжко і спростував чутки, організатори Олімпіади у Токіо подякували йому на офіційній сторінці у Twitter.

На відео, яке гімнаст розмістив у соцмережах, він випробовує власне картонне ліжко, стрибаючи на ньому. Тож припущення, що ліжка були зроблені так, щоб розпастися «від якихось різких рухів», є «фейком».

Спортсмен отримав відповідь «Дякуємо за розвінчання міфу» із офіційного аккаунту Олімпіади у Twitter.

Telegram Channel