Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Біля Луцька зловили мужика з психотропами

21-річний мешканець Кіровоградської області мав при собі декілька пакетиків із психотропною речовиною PVP-Альфа.

Фото vl.npu.gov.ua.

Біля Луцька зловили мужика з психотропами

Підозрілу особу затримали в Прилуцькому

Підозрілу особу у селі Прилуцьке сьогодні вночі помітили співробітники управління боротьби з наркозлочинністю в області спільно з працівниками відділу кримінальної поліції Луцького РУП та патрульними поліцейськими, інформує ГУ НПУ у Волинській області.

21-річний мешканець Кіровоградської області мав при собі декілька пакетиків із психотропною речовиною PVP-Альфа, 45 зіп-пакетів, саморобні пристрої для вживання наркотиків, електронні ваги.

Вартість вилученої речовини за цінами «чорного ринку» становить близько 5 000 грн.

Слідчі Луцького районного управління поліції все це вилучили та направили для проведення необхідних експертиз до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру. Вартість вилученої речовини за цінами «чорного ринку» становить близько 5 000 грн.

Реклама Google

Нині вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Також перевіряється інформація щодо причетності правопорушника до збуту наркотиків та психотропів. Слідчі дії тривають.

Читайте також: Волинянин, якого затримали після отримання на пошті посилки з психотропами, сяде за ґрати

Telegram Channel