Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
У Чернівцях «безногий» жебрак раптом підвівся і пішов геть (Відео)

Волинь-нова

У Чернівцях «безногий» жебрак раптом підвівся і пішов геть (Відео)

Так на нього вплинула охорона ринку...

У Чернівцях на Калинівському ринку співробітники Служби фінансового моніторингу та охорони «зцілили» жебрака, який вдавав з себе безногого. Для цього не знадобилися ані лікарі, ані чарівники. Чоловік вирішив, що він не потребує допомоги від перехожих, одразу після того, як до нього підійшли охоронці.

Курйоз потрапив на відео, його опублікували на сторінці Калинівського ринку у Facebook, інформує УНІАН.

Для цього не знадобилися ані лікарі, ані чарівники. Чоловік вирішив, що він не потребує допомоги від перехожих, одразу після того, як до нього підійшли охоронці.

«Пам'ятаєте, ми розповідали вам про нашу Службу фінансового моніторингу та охорони? Так от, хлопці настільки круті, що не лише легко викривають злочинців, але й можуть дивовижним чином зцілити!», - підписали автори відео історію про «зцілення» шахрая.

Так, чоловік, який вдавав із себе жебрака без ніг, сидів на ринку у коробці та просив у перехожих милостиню. До нього підішли охоронці, а коли шахрай їх побачив, у нього одразу «з'явилися» ноги.

Вдаваний жебрак встав, взяв свою коробку та пішов геть. Користувачі мережі жартують, що «цілюща» сила охоронців має допомогти усім шахраям України.

Читайте також: Волинянин, який повернувся з тюрми за вбивство батька, убив матір.

Telegram Channel