Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Обласна дитяча лікарня отримала від благодійників зі США хірургічний інструментарій (Фото)

Благодійна підтримка та співпраця допомагає підвищувати спроможність лікарні.

Фото з фейсбук-сторінки: Волинська обласна дитяча клінічна лікарня.

Обласна дитяча лікарня отримала від благодійників зі США хірургічний інструментарій (Фото)

І ще багато різного інвентаря і витратних матеріалів

КП «Волинське обласне територіальне медичне об’єднання захисту материнства і дитинства» Волинської обласної ради відвідали гості – депутат Верховної Ради України Ірина Констанкевич та представник Українсько-Американської культурної асоціації штату Орегон Олександр Кізім. Гості привезли подарунки від фонду «Medical teams international», за сприяння членів Україно-Американської Культурної Асоціації Володимира Ткача та Ігоря Левківа, у вигляді сучасних витратних матеріалів та виробів медичного призначення, що повсякчас використовуються в лікувально-діагностичному процесі. Це хірургічний інструментарій для малоінвазивних втручань, перев’язувальний матеріал, розхідні матеріали, що використовуються при проведенні штучної вентиляції легень в анестезіологічних відділеннях, тощо.

Це хірургічний інструментарій для малоінвазивних втручань, перев’язувальний матеріал, розхідні матеріали, що використовуються при проведенні штучної вентиляції легень в анестезіологічних відділеннях, тощо.

Така міжнародна благодійна підтримка та співпраця допомагає підвищувати спроможність лікарні, забезпечуючи маленьких пацієнтів якісними послугами.

Принагідно, гості познайомились з реконструйованим відділенням променевої діагностики у приміщенні Волинської обласної дитячої клінічної лікарні, цікавились умовами роботи закладу в непростий період реформування медицини в Україні та планами на майбутнє.

 

 

Telegram Channel