Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
85-річна волинянка після операції на серці вирощує для церкви живі квіти (Фото)

Вирощують квіти спеціально для декорування Божого дому.

Фото з фейсбук-сторінки Олександра ЧЕРЕВКО.

85-річна волинянка після операції на серці вирощує для церкви живі квіти (Фото)

Перед кожним богослужінням, Свято-Миколаївський храм УПЦ (МП) у с.Пульмо прикрашається квітковими композиціями. Багато прихожан з великою щедрістю діляться квітами, котрі спеціально засівають лише для церкви

Марчук Ганна Михайлівна, котра незважаючи на свій поважний вік, 85 років, і складну операцію перенесену на серці, понині піклується щоб у Божому домі були живі квіти. Про це інформує священник Олександр Черевко.

 

 «Ганна Михайлівна каже, - «Батюшка, сама уже не можу піти до церкви, то нехай квіти перед Богом свідчать про мою віру і любов. І якщо Господь ще продовжив для мене віку, то мушу послужити Йому». От і дивуєшся тій вірі і тій духовності, котра є у душах таких людей.

Сама уже не можу піти до церкви, то нехай квіти перед Богом свідчать про мою віру і любов.

Дехто каже, що село - периферія, люди добрі але неосвічені. Насправді, спілкуючись з ними захоплюєшся їх мудрістю і дякуєш Богу за те, що живеш серед таких людей.

Буду молити Милосердного Господа, щоб Він дав можливість ще не один рік для Ганни Михайлівни вирощувати квіти для храму» – пише священнослужитель у фейсбуці.

Реклама Google

 

 

Telegram Channel