Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
«Укрзалізниця» заплатить 120 тис. грн за збитого на вокзалі у Ківерцях чоловіка

Близько 21 години чоловік у стані сп’яніння потрапив під потяг «Київ-Ковель».

«Укрзалізниця» заплатить 120 тис. грн за збитого на вокзалі у Ківерцях чоловіка

Матір та дружина загиблого отримали по 60 тисяч гривень морального відшкодування. «Укрзалізниця» подавала на апеляцію, аби оскаржити це рішення, але програла її

Про це повідомляє Zaxid.net з посиланням на постанову Волинського апеляційного суду.

Нещасний випадок стався 17 червня 2017 року на станції Ківерці. Близько 21 години чоловік у стані сп’яніння потрапив під потяг «Київ-Ковель». Від отриманих травм він помер на місці. 31 липня поліція закрила розслідування за «відсутністю в діях кримінального правопорушення». Відомо також, що у момент аварії чоловік був нетверезий, у його крові виявили 8,63 проміле алкоголю, що в 40 разів перевищує норму.

Близько 21 години чоловік у стані сп’яніння потрапив під потяг «Київ-Ковель».

Як йдеться у постанові Волинського апеляційного суду від 19 липня, у жовтні 2020 року мати загиблого подала до суду на «Укрзалізницю» з вимогою виплатити відшкодування за моральну шкоду, заподіяну смертю сина. Зокрема, вона вимагала 180 тис. грн моральних відшкодувань та 10 тис. грн для оплати послуг адвоката.

Реклама Google

У листопаді 2020 року з аналогічною вимогою відшкодувати моральну шкоду до суду звернулась і дружина загиблого. Вона просила відшкодувати 200 тис. грн та 10 тис. грн для оплати послуг адвоката. У Ківерцівському районному суді обидва позови задовольнили частково. Зокрема, матері і дружині суддя постановив виплатити по 60 тис. грн.

Читайте також: У Чорнобильську зону пустять потяг

Telegram Channel