Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
У Луцьку водій на BMW дрифтував «перед носом» у копів і отримав штраф

І знову в центрі уваги елітне авто.

Фото зі сайту Інсайдер-media.

У Луцьку водій на BMW дрифтував «перед носом» у копів і отримав штраф

Дрифтера віддразу зупинили поліцейські

Інцидент трапився близько 19:00 у понеділок, 26 липня, на кільці біля історичного факультету ВНУ ім. Лесі Українки. Чоловік здійснив кілька екстримальних маневрів, і це якраз в годину пік, коли рух заванажений. Про це інформує Інсайдер-media.

Серед молоді це вже стало мейнстрімом – подрифтувати кілька кіл перед камерами і втекти з місця події.

«Це схоже той самий що влаштував сьогодні ввечері в 18:50 вечора димовий дрифт зі своїх шин на переході біля Цуму на Винниченка Чим ці недоумки думають витворяючи такі трюки», - написала у фейсбуці Юлія Матвійчук. У коментарях користувачі зазначають, що «тачка вогонь» (Oleksandr Andrianov), йдеться про новеньку модель БМВ 2020 чи 2021 року випуску. А для декого БМВ-то вже нездорове. Стараюся триматись подалі від тих авто( Василь Іващук). А Миша Пастух зазначає: «Луцьк круте місто,місяць тому таке авто було одне в країні». 

 

 Нагадаємо, що найчастіше дрифтерів фіксують у центрі міста – на перехресті біля ЦУМу, Київському майдані та на площі Возз'єднання. Серед молоді це вже стало мейнстрімом – подрифтувати кілька кіл перед камерами і втекти з місця події.

Нагадаємо, нещодавно водій влаштував дрифт просто під вікнами Волинської ОДА. 

Telegram Channel