Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Лучани сперечаються про новий дорожній знак у центрі міста

Дивіться на знаки і дотримуйтеся ПДР!

Фото Тараса ДМИТРЯКА.

Лучани сперечаються про новий дорожній знак у центрі міста

Із вулиці Шухевича на проспект Грушевського автомобілістам тепер можна повертати тільки направо

Знак «Рух тільки направо» встановили на вулиці Шухевича обласного центру Волині днями. Про це йдеться у спльноті «Автоандони Луцька» у фейсбуці. Користувачі соцмережі сперечаються про доцільність цього знаку. Хоч більшість підтримують таке нововведення. Частина користувачів пишуть, що знак встановлений так, що його погано видно і зауважують, що про зміни потрібно було попередити водіїв завчасно.

Тарас Дмитряк: «Із Шухевича на Грушевського…..Ееех туди б зо два патруля та наштопати зо 50 «повчальних» протоколів для початку».

Марина Літвінчук: А навіщо заборонили? Заторів там особливих не було. Щоб штрафи позбирати у тих, хто не помітив.... Я часто там їжджу, то й не дивилася б. Я не згідна. Не потрібен там цей знак!

Тарас Дмитряк: Чого не було? От я сьогодні хвилин 10 витратив щоб на право повернути через схожих» розумників». Певна логіка у тому знаку там є

Ser Rdv: Там в години пік затор до Перемоги, треба там той знак

От я сьогодні хвилин 10 витратив щоб на право повернути через схожих» розумників».

Lutsk MG: Потрібно скрізь заборонити виїзд ліворуч через 2 полоси якщо там нема світлофора. Буває в час пік із за одного г****на чи ку***ки ту*ої люди по пів години в заторі мусять стояти, бо чудо не додумається проїхати лишніх 50 чи 100 метрів щоб безпечно розвернутись.

Леонід Тарасюк: Потрібен

Сергій Стрілець: спробуйте на знаки дивитися, то може більше в світі помітите хорошого

Наталія Мигляс: Не всі ті знаки бачать. Нічого за місяць привикнуть і переучаться....

Сергій Стрілець: не дивляться... Це і є ознакою знань ПДР і уважності на дорозі

Naverns Chudakuli: ну для початку має бути встановленно попередження про зміну, велике червоне. І можна поставити патруль щоб проводили роз'яснення, а через тиждень вже штрафувати.... Але не певен що в нас так буде

Roma Kurdelchuk: Давно його поставили?

Тарас Дмитряк: чесно кажучи…сьогодні побачив, а так по пам‘яті їздив 

Naverns Chudakuli:  ну це ще не таке страшне, а от коли зробили кільце біля Варшавки головним, то там ср**а була. певно з тиждень машини бились тільки пісял цього поставили попередження про зміну пріорітетів проїзду.

Naverns Chudakuli: два дні вже висить. Позавчора повісили, вчора почали про те писати.

 Виталий Чайка: в п, ятницю зранку вже був.

Андрей Мандзыроха: Так той знак видно не дуже із-за дерев 

Іван Луцюк: Видаліть будь ласка коментар. Бо зараз дерева поріжуть .

Николай Белый: З протилежної сторони Шухевича нормально вісить наверху. Та і стрілкою білою на асвальті не лишнім би було продублювати. І ряд правий на Грушевського можна би було розмалювати як полосу для розгону. Але то в іншій реальності.

Федір Корольчук: Так там на ліво не дуже то і повертали.

Telegram Channel