Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
У Польщі помер другий українець, постраждалий у ДТП з п'яною полькою

Співчуття родині, близьким, колегам.

Фото зі сайту Укрінформ.

У Польщі помер другий українець, постраждалий у ДТП з п'яною полькою

Вирішується питання про транспортування тіла додому

У Польщі помер другий постраждалий у ДТП за участю мікроавтобуса Volkswagen Transporter та легкового автомобіля Nissan, що сталася у суботу, 24 липня, поблизу міста Радомсько Лодзького воєводства Польщі. Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на радника-посланника посольства України в Польщі Олега Куця.

Троє інших постраждалих громадян України перебувають у лікарнях, а ще двох уже виписали з лікарні.

За словами дипломата, про смерть чоловіка вже поінформували родичів і зараз вирішується питання транспортування тіла додому. Додамо, що раніше стало відомо про смерть унаслідок цієї аварії ще одного українця. Троє інших постраждалих громадян України перебувають у лікарнях, а ще двох уже виписали з лікарні.

Зазначається, що справа перебуває на контролі посольства України у Варшаві, Генерального консульства України у Кракові, Департаменту консульської служби МЗС України.

Загалом у ДТП поблизу міста Радомсько десять людей отримали травми. Двоє із них – померли. За попередніми висновками поліції, ДТП спровокувала 36-річна водійка автомобіля, яка несподівано виїхала на зустрічну. Тест на алкоголь показав 4 проміле у її крові, що є великою дозою алкоголю.

Джерело: Захід.net
Telegram Channel