Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У київському ресторані відвідувачам дозволили лежати поруч з їжею

Креативно.

Фото зі сайту Знай.ua.

У київському ресторані відвідувачам дозволили лежати поруч з їжею

Адміністрація ресторану заявила, що ліжко постійно перестилають співробітники

Для жителів і гостей української столиці є новини з розряду «релакс». Так, ресторан під назвою «Spelaya Kanareyka», що на вул. Саксаганського, встановив на літньому майданчику ліжка для відпочинку своїх відвідувачів. Про це пише сайт Знай.ua.

 Ну це ж класно! Можна прийти посидіти з подругою, якщо дитину немає з ким залишити

Такий перфоманс не залишив байдужим і користувачів соціальний мереж, які вже у всю обговорюють нову послугу.

 
 

 Ініціатива привернула увагу громадськості, і реакція виявилася неоднозначною. Думки людей під постом в мережі розділилися: частина хвалила ініціативу, проте було чимало тих, хто обурився діями ресторану: «Креативно, але не гігієнічно», «ідея хороша. Але поруч проїжджа частина, всі дихають вихлопами. Це жахливо», «Ідея чудова, тільки от розміщення в дороги бентежить», «Дуже мило. Особливо приємно почухатися від укусів підшкірних кліщів, білизняних клопів, вошей».

Однак і ті, кому ідея сподобалася, прокоментували ініціативу закладу: «Ну це ж класно! Можна прийти посидіти з подругою, якщо дитину немає з ким залишити», «Особливо актуально для туристів з дітьми. Добре, молодці».

 

Ресторан також згодом опублікував свою заяву з приводу обговорень і, зокрема, заявив, що ліжка прибираються, а ліжко оновлюється: «доповідаємо: ліжка прибираємо, ліжко міняємо, вихлопні гази фільтруємо щасливими посмішками, живою музикою, смачними стравами та напоями».

 

 

Telegram Channel