Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
У Рівному молода красуня ошукала не одного водія таксі (Відео)

Спритницю знайшли і вручили повістку на допит.

Фото зі сайту ТСН.

У Рівному молода красуня ошукала не одного водія таксі (Відео)

Щоб кермувальники нічого не запідозрили, лишала їм якісь речі: мобільний телефон, сережки, як гарантія того, що вона повернеться

У Рівному жінка на ім’я Оксана наїжджає періодично на таксі на кількасот гривень, не розраховується, ще й позичає у водіїв гроші і… зникає. Як повідомляє ТСН, у поліції вже на неї з десяток заяв. Проте, підозрюють, що потерпілих в рази більше.

Наприклад, таксиста Івана знімальна група зустріла, коли на автовокзалі розпитувала про цю жінку, яка масово ошукує водіїв. Іван, виявилося, один з потерпілих.

«Сказала, що їй треба гроші віддати дитині. Тисяча гривень. Свої віддав», - згадує таксист Іван.

Ще й повозив її у справах на кількасот гривень. Пасажирка обіцяла усе віддати, пішла за грошима – і зникла.

На гачок аферистки потрапив і Олег. Каже, після цього втратив віру в людей. Наїздила з ним на 400 гривень. Ще попросила зупинитись на АЗС за продуктами і алкоголем, який лиш до 22 години продається.

«Додавала певної метушні, що от-от кілька хвилин тільки лишилось. Відповідно я позичив їй 200 гривень», - каже Олег.

Обіцяла, що по приїзді чоловік розрахується. Але за містом під багатоповерхівкою, де нібито живе, щезла і вимкнула телефон.

Тож Олег повернувся на заправку, щоб зробити фото шахрайки з камер спостереження.

«Під час перегляду відео виявилося, що вона пограбувала в цей час АЗС», - говорить Олег.

Усіх ошуканих тепер просять не ховатися, а звертатися і повідомляти про свої випадки.

Схожі історії в рівненських таксистів на кожному кроці.

«Що мене, можливо, купило - що молода жінка до 30 років з дитиною. Я навіть не міг би подумати, що там могла бути якась афера», - каже таксист Петро.

Усі випадки почали «вилазити» після того, як один із водіїв звернувся до поліції.

«Взяла в нього грошові кошти в розмірі близько 600 гривень. Крім цього, в нього зникли з бардачка близько 5 тисяч гривень», - розповідає керівник слідчого відділення Рівненського районного управління поліції Вадим Артюхович. Нині правоохоронці мають вже з десяток заяв. Позичала то на дитину, то на маму, а щоб кермувальники нічого не запідозрили, лишала їм якісь речі. «Мобільний телефон, сережки, як гарантія того, що вона повернеться.

Мобільний телефон міг бути не працюючий, а золоті прикраси – дешева біжутерія», - каже керівник слідчого відділення.

Що ж це за жінка?

Журналісти самі поїхали шукати її туди, куди її найчастіше завозили таксисти, і де вона «зникала». Це місце –  селище Квасилів. Там люди досить швидко впізнають підозрювану і кажуть, що це – Оксана.

Сусід Сергій підтверджує, що вона живе над ним: «Це щось страшне. Люстра ходором ходить. Там мати-перемати».

У квартирі Оксани журналістам ніхто не відчинив, але люди розповідають: «Під під’їздом стояв таксист з ротом відкритим. «Ну, що, - казав, - заяву писати не буду, щоб жінка не знала».

Однак, поліція, як стверджується, все ж вручила жінці повістку на допит. Усіх ошуканих тепер просять не ховатися, а звертатися і повідомляти про свої випадки.

Telegram Channel