Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
На Волині ексдепутат закупив трусів на 30 тисяч

Треба – то треба.

Фото ілюстративне.

На Волині ексдепутат закупив трусів на 30 тисяч

Колишній депутат Любомльської районної ради та підприємець Тарас Остренко закупив дитячу та жіночу білизну на суму понад 30 тисяч гривень.

Відповідний тендер провела Волинська митниця Держмитслужби 22 липня, пише Конкурент.

Тарас Остренко придбав понад 320 трусів підліткових для хлопчиків, 288 – дитячих та 732 жіночих, а також 1776 пар дитячих рукавиць, 564 – жіночих та 774 чоловічих. Всі придбані речі з ознаками строкового товару перебували на складах митних органів і по закінченню терміну зберігання їх не забрав власник. Тому, у відповідності до чинного закондавства, митниця набула право власності на цей товар і реалізувала його з торгів.

За ці речі колишній депутат районної ради сплатив 30 000,51 гривню.

Тарас Остренко займається підприємницькою діяльністю понад 10 років, основний вид діяльності – роздрібна торгівля телекомунікаційним устаткуванням у спеціалізованих магазинах. 

Відомо, що Тарас Остренко займається підприємницькою діяльністю понад 10 років, основний вид діяльності – роздрібна торгівля телекомунікаційним устаткуванням у спеціалізованих магазинах. У 2015 році він обрався до Любомльської районної ради від політичної партії ВО «Свобода».

Нагадаємо, у квітня РНБО відсторонила від виконання службових обов’язків чотирьох працівників Волинської митниці через можливу причетності посадових осіб Державної митної служби до протиправного переміщення товарів на митну територію України, організованого суб’єктами, щодо яких РНБО застосовані персональні спеціальні економічні та інші обмежувальні заходи (санкції).  У червні стало відомо, що волинську митницю очолить колишній працівник СБУ Артем Гузь.

Читайте також: У селищі на Волині відбудеться ярмарок, конкурентний Сорочинському

Джерело: ІА Конкурент
Telegram Channel