Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Не стало одного з кращих нападників футбольного клубу «Волинь»

Світла пам’ять!

Волинь-нова

Не стало одного з кращих нападників футбольного клубу «Волинь»

Пішов з життя Володимир Дикий

Помер один із найкращих бомбардирів «Волині» в історії клубу Володимир Дикий.

Про це інформують на сторінці футбольного клубу.

28 липня відтепер – чорний день для волинського футболу. Не стало Володимира Петровича Дикого…

Сьогодні зупинилося серцебиття ще однієї легенди «Волині» – Володимира Петровича Дикого. Разом із також покійним Андрієм Стефановичем Федецьким він залишається в історії найкращим бомбардиром нашого клубу – обидва учасники цього грізного дуету по 91 разу засмучували воротарів команд-суперниць по чемпіонатах та Кубках СРСР та України!

Саме Володимир Дикий був одним із творців чи не головного успіху в історії «Хрестоносців» – перемоги у Другій лізі союзного чемпіонату 1989 року, а також постійним бомбардиром «Волині». Будучи уродженцем Львівщини, Петрович раз і фактично назавжди зв’язав себе із волинським краєм, після завершення кар’єри працюючи тренер юнацьких, молодіжних команд нашого клубу, а також у штабі Віталія Кварцяного в УПЛ. Протягом останніх років був улюбленим тренером дитячої групи, яка цьогоріч дебютуватиме в Еліт-лізі ДЮФЛУ, а наступного року йому мало виповнитися 60 років».

Футбольний клуб «Волинь» та вся футбольна спільнота висловлюють співчуття родині Володимира Петровича – Людини, Футболіста та Тренера з великої літери, чоловіка та батька, бомбардира та легенди волинського спорту…

Інформацію про прощання із Володимиром Диким повідомлять пізніше .

 

 

 

Джерело: ФК "Волинь".
Telegram Channel