Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Під Луцьком п'яний таксист збив двох людей та намагався втекти (Фото, Відео) - ДОПОВНЕНО

 За кермом авто Ford Mondeo був водій, який працює таксистом у службі Uklon.

Фото Волиньпост.

Під Луцьком п'яний таксист збив двох людей та намагався втекти (Фото, Відео) - ДОПОВНЕНО

У селі Гірка Полонка, що поблизу Луцька, таксист у нетверезому стані збив двох людей

Про це Інформаційному агентству ВолиньPost повідомили очевидці.

Реклама Google

Інформацію підтвердили у секторі комунікації поліції Волинської області. Інцидент трапився 27 липня близько 23 години.

 

 За кермом авто Ford Mondeo був водій, який працює таксистом у службі Uklon. За словами очевидців, чоловік їхав трасою без увімкнених фар та наїхав на двох молодиків.

Один з них перебуває в реанімації з черепно-мозковою твавмою, гематомою на голові та розкришеним великим шийним хрящем. У другого молодика - розірвання сухожилля на руці і травмована нога.

Свідки аварії додають, що потерпілих госпіталізували. Один з них перебуває в реанімації з черепно-мозковою твавмою, гематомою на голові та розкришеним великим шийним хрящем. У другого молодика - розірвання сухожилля на руці і травмована нога.
На місці події працювала поліція.

Читайте також: Кремлівський телеканал рекламує концерти «95 кварталу»​.

Ймовірно, таксист перебував у стані сп'яніння. Його поведінка на відео, надісланих у редакцію, це підтверджує. Щоправда, у поліції повідомили, що дослідження крові водія таксі на вміст алкоголю триває.

Про деталі ДТП розповіли у волинській поліції.

За попередньою інформацією правоохоронців, водій транспортного засобу перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння

«Дорожньо-транспортна пригода трапилась 27 липня, близько 23 години, в селі Оздів по вулиці Гіркополонківській. 62-річний керманич Ford Focus допустив наїзд на пішоходів – 31 та 27 років, які йшли по правій стороні дороги  у попутному напрямку. Їх госпіталізували у відділення реанімації. 

Попередньо відомо, що водій був за кермом нетверезим, у нього також відібрали біологічні зразки для встановлення стану алкогольного сп’яніння. 

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Слідчі з’ясовують всі обставини автопригоди», - заявив у поліції.

 

Telegram Channel