Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Світоліна побореться за бронзу на Олімпіаді (Статистика)

У поєдинку 1/2 фіналу українка програла Маркеті Вондроушовой з Чехії (№42 WTA).

Фото Getty Images/Global Images Ukraine.

Світоліна побореться за бронзу на Олімпіаді (Статистика)

Українці не вистачило сил виграти п'ятий матч поспіль в Токіо

Перша ракетка України Еліна Світоліна (№6 WTA) не зуміла вийти у фінал одиночного розряду на Олімпіаді в Токіо.

У поєдинку 1/2 фіналу українка програла Маркеті Вондроушовой з Чехії (№42 WTA).

ОІ-2020. Півфінал
Еліна Світоліна (Україна) - Маркета Вондроушова (Чехія) - 3:6, 1:6

На жаль, буквально з перших розіграшів стало зрозуміло, що нам сьогодні ловити нічого. Вондроушова, яка є дуже незручною суперницею для Світоліною за стилем гри, продемонструвала, що зараз знаходиться в чудовій формі. Спочатку у чешки трапився невеликий провал, коли Еліна виграла два гейми поспіль. Після цього до кінця матчу була її домінація.

Еліні сьогодні взагалі не допомагала подача, це наближало неминучий кінець ще швидше. Якщо в попередніх матчах вдавалося виходити зі скрутних ситуацій за допомогою цього елемента, то сьогодні - ні. Під час розіграшів чешка максимально завантажувала бекхенд Світоліної, а також постійно смикала українку вкороченими, змушуючи її виходити до сітки. На жаль, там у Еліни завжди були великі проблеми.

Проявляти активність у Світоліної теж не виходило. Маркета швидко покривала всю площу корту, відмінно відпрацьовуючи в захисті. З огляду на те, що Еліна не могла запропонувати переваги в потужності і майстерності, а суперниця в захисній робота діяла не гірше, козирів в українки не залишалося.

Читайте також: Тепер теща варитиме йому борщі

Далі доведеться змагатися з більш потужною суперницею, але яка не грає в такий розумний теніс. На цьому не найшвидшому покритті буде точно легше, ніж з сьогоднішньої опоненткою.

Це була п'ята зустріч тенісисток, Вондроушова виграла останні два очні матчі.

У другому півфіналі швейцарка Белінда Бенчич (№12 WTA) переграла Єлену Рибакіну з Казахстану (№20 WTA). В суботу переможниці розіграють золоту і срібну медалі Олімпіади. Ті, хто програв змагатимуться за «бронзу».

 
Telegram Channel