Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У закинутій будівлі знайшли зниклого підлітка з Рівненщини (Фото)

14-річний хлопець знайшовся.

Фото поліція Волині.

У закинутій будівлі знайшли зниклого підлітка з Рівненщини (Фото)

Менше доби знадобилося працівникам ювенальної превенції, аби встановити місце перебування неповнолітнього Петренчука Павла Сергійовича. Його розшукали в одній із закинутих будівель Великого Олексина.

Нагадаємо, що до поліції вчора повідомила  49-річна жителька села Великий Олексин, опікун будинку сімейного типу, що 14-річний вихованець ще 26 липня пішов з дому і дотепер не повернувся. Зазначила, що телефону неповнолітній при собі не має, а зник не вперше. 

Як з’ясували поліцейські, хлопець вирішив  погуляти, відпочити та відчути себе незалежним. Маючи гроші, які він взяв у дітей будинку сімейного типу, потратив на різні продукти та напої. Ночував у закинутій будівлі. 

Маючи гроші, які він взяв у дітей будинку сімейного типу, потратив на різні продукти та напої. Ночував у закинутій будівлі. 

Жодних протиправних дій відносно неповнолітнього вчинено не було. 

Із підлітком поліцейські провели профілактичну бесіду щодо недопущення вчинення подібних випадків у майбутньому. За фактом неналежного виконання батьківських обов’язків на опікуна неповнолітнього склали адміністративний протокол за статтею 184 КУпАП.

Читайте також: Рівненські хлопці зі старих «Жигулі» зробили воза

 

 

 

Джерело: Поліція Рівненської області.
Telegram Channel