Курси НБУ $ 39.57 € 42.16
Ще одну ділянку волинської траси встелили новим асфальтом (Фото)

Плюс ще 7 км з першим шаром асфальту.

Фото Служби автомобільних доріг.

Ще одну ділянку волинської траси встелили новим асфальтом (Фото)

Не збавляючи темпів, дорожники відновлюють автошлях М-19 Доманове (на м.Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на м.Бухарест) по обидві сторони від географічного центру Волині – міста Ковеля

Нині на відтинку Доманове – Ковель ремонтні роботи тривають на різних етапах  на чотирьох ділянках протяжністю загалом 30 км, ще 24 км оновлюють на трьох відрізках за маршрутом від Ковеля до Луцька.

Одна з ділянок, що цьогоріч відновлюють, розпочинається у селі Гірники і пролягає на 7 кілометрів у напрямку українсько-білоруського кордону.

Ремонтні роботи, що стартували наприкінці червня, проводили в режимі 24/7. Нині влаштовано перші два шари нового дорожнього одягу – основа з обробленої цементом щебенево-піщаної суміші та перший шар асфальту.

Нині влаштовано перші два шари нового дорожнього одягу – основа з обробленої цементом щебенево-піщаної суміші та перший шар асфальту.

Наразі дорожники працюють над ремонтом розташованого на цій ділянці мосту. Попереду роботи з укладання верхнього шару асфальту, облаштування узбіч, забезпечення безпеки руху.

Дорожники укладають перші два шари нового дорожнього одягу на сусідній понад 7-кілометровій ділянці, що пролягає до КПП «Дома́нове» – «Мокрани». Тож незабаром з новеньким асфальтом буде вже більше 14 км автошляху М-19 на ділянці Доманове – Гірники.

Читайте також: Судитимуть чиновника Волинської ОДА

 
 
 
 
 
 

 

 

 

Джерело: Служба автомобільних доріг області
Telegram Channel