Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
«Син був наляканим»: мати підозрюваного у вбивстві Мирослави Третяк заявила, що з дітьми був чоловік

Тривають слідчі дії.

Фото newsroom.kh.ua.

«Син був наляканим»: мати підозрюваного у вбивстві Мирослави Третяк заявила, що з дітьми був чоловік

Жінка не вірить, що підліток міг убити дівчинку

Мати підлітка, якого підозрюють у вбивстві 6-річної дівчинки у Харківській області, заявила, що з дітьми того дня був чоловік. 

Про це пише Newsroom.

Галина Ф. розповіла журналістам, що відбувалося 28 липня.

Він узяв п'ятилітрову баклажку, налив у таз воду, роздягнувся і став прати свій одяг.

«Я прийшла з роботи близько 17:30. Відразу після мене в будинок вбіг Богдан. Він узяв п'ятилітрову баклажку, налив у таз воду, роздягнувся і став прати свій одяг. Після цього син сказав, що піде до своїх знайомих в гуртожиток, де є безкоштовний Wi-Fi. Нічого не запідозривши, я розвісила одяг сина і вирушила на город», - каже жінка.

Близько 19:00 вона зустріла маму загиблої дівчинки. З жінкою була її старша дочка і дочка Галини.

Вони запитали маму підлітка про те, чи не бачила вона Мирославу, але та відповіла, що нічого не знає.

Після цього Галина приєдналася до пошуків дитини.

Читайте також: «Видно, хотіли поїсти яблук», – селищний голова про вбивство 6-річної Мирослави Третяк (Фото).

Реклама Google

«В той таки час Тетяна викликала поліцію - ну і понеслося. Хтось із місцевих жителів сказав, що бачив Мирославу з Богданом біля пекарні. Всі вирушили туди. Одному з поліцейських я назвала номер телефону сина. Він відповів на дзвінок, але не зізнався, де знаходиться. Через 20 хвилин нам вдалося умовити його вийти. Він був дуже наляканий», - розповідає жінка.

За її словами, один з поліцейських схопив сина за руку і почав сильно трясти, від чого той заплакав.

«Я спробувала заступитися за нього і мене підтримала слідчий з Вовчанська. Вона акуратно взяла Богдана за руку, стала спокійно говорити з ним, повела до нас в квартиру», - згадує Галина.

Поліцейські розмовляли з підлітком до 03:00. Після цього його відвезли до Вовчанського районного відділення поліції. Жінка зазначає, що правоохоронці поставилися до них добре. Вранці підлітка доставили в спецприймальник.

«29 липня до нього прийшла моя старша дочка Євгенія. Богдан розповів їй, що під час прогулянки з Мирославою з ними був ще один чоловік - Максим Б. За описом сина я зрозуміла, хто це. Він живе в Харкові, а в Старий Салтів приїжджає до своїх бабусі і дідуся. Він був судимий, ми думаємо на нього. За словами Богдана, цей чоловік запитав у нього: «Що, вона тебе вже заї**ла?»- розповіла жінка.

Мати підозрюваного зазначила, що син часто сварився з Мирославою - того дня вони навіть не поділили обруч. Але жінка не вірить, що той міг убити дитину. 

 

Telegram Channel