Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Чому не працює у Луцьку послуга «фонтан на замовлення» 

Послуга від Луцькводоканалу – в резерві.

Фото ілюстративне.

Чому не працює у Луцьку послуга «фонтан на замовлення» 

Послугу, яку запровадили в КП «Луцькводоканал» торік в липні, не пропонують до активного замовлення лучанам і гостям міста

Таке рішення аргументують відсутністю вільних годин для замовлення,  повідомив Суспільному керівник комунального підприємства «Луцькводоканал» Віктор Гуменюк.

«У цьому році послугу не афішуємо. Доцільності немає. Вільних годин для замовлення роботи котрогось із фонтанів практично немає», – зазначив очільник комунального підприємства.

За його словами, у літній період працюють всі міські водограї: фонтан на вулиці Лесі Українки та в центрі працюють практично кожного дня. І фонтан біля «Променя.

 У літній період працюють всі міські водограї: фонтан на вулиці Лесі Українки та в центрі працює практично кожного дня. І фонтан біля «Променя».

Основним замовником, який закриває весь простір міських фонтанів та оплачує їх функціонування, наразі є Луцька міська рада. Як розповів директор департаменту житлово-комунального господарства Луцька Микола Осіюк, міськрада замовляє роботу усіх п'яти фонтанів міста.

За червень, за словами Миколи Осіюка, «Луцькводоканалу» оплатили 150 тисяч гривень: «Оплачуємо утримання фонтанів: за воду, електроенергію та зарплати працівникам за обслуговування». У липні коштів на оплату послуг, можливо, доведеться сплатити більше – до 200 тисяч гривень.

«Було більше спекотних днів і фонтани вмикали частіше. У серпні більше святкових днів, тому фонтани вмикатимуть частіше», – зазначив Микола Осіюк. Усього в Луцьку п'ять водограїв: світломузичний фонтан на Театральному майдані, фонтан на вулиці Кривий Вал, фонтан «Квітка» навпроти головного корпусу ВНУ імені Лесі України, фонтан «Каскад», який знаходиться біля входу в Центральний парк, та фонтан на проспекті Грушевського.

Читайте також: Водії ігнорують пішохідний перехід: лучанка просить встановити світлофор на вулиці (Фото)

Джерело: Суспільне Волинь
Telegram Channel