Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Взяв до рук карабін і почав стріляти на власному весіллі (Відео)

Стрільцеві загрожує до 7 років позбавлення волі.

Фото 24tv.ua.

Взяв до рук карабін і почав стріляти на власному весіллі (Відео)

На Буковині 27-річний наречений влаштував стрілянину під час свого весілля. Перебуваючи у салоні BMW X-5, чоловік почав стріляти з автоматичного карабіна у повітря

Про це пише 24tv.ua з посиланням на «Молодолго буковинця».

Реклама Google

На щастя, внаслідок інциденту ніхто не постраждав.

Інцидент стався у селі Нижні Петрівці Чернівецького району. Правоохоронці дізналися про поведінку нареченого після того, як у соцмережі потрапило відповідне відео. На опублікованих кадрах було видно, як наречений знехтував правилами безпеки і влаштував стрілянину поблизу людських осель. На щастя, внаслідок інциденту ніхто не постраждав.

Правоохоронці вже встановили власника зброї – 33-річного приятеля нареченого. За даними поліцейських, окрім карабіна, чоловік має ще 3 одиниці нарізної зброї. Внаслідок інциденту він вже втратив дозвіл на зберігання та використання зброї.

Читайте також: Томограф, тир, дах: на що ще витратить Луцька громада додаткові кошти​.

Нареченому вже оголосили про підозру через незаконне поводження зі зброєю. Йому загрожує до 7 років позбавлення волі. Правоохоронці проводять досудове розслідування. Окрім того, стражі порядку провели огляд місця події і 3 санкціоновані обшуки на місці стрілянини, а також – в учасників правопорушення.

 

Telegram Channel