Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Президент Ізраїлю одержав третю дозу вакцини від коронавірусу

Більшості українців ще й перша доза не снилася...

Фото pravda.com.ua

Президент Ізраїлю одержав третю дозу вакцини від коронавірусу

60-річний Герцоґ отримав бустерну дозу вакцини Pfizer/BioNTech COVID-19 (PFE.N) у медичному центрі Шеба в Рамат-Гані поблизу Тель-Авіва

Президент Ізраїлю Іцхак Герцоґ у п’ятницю отримав третю дозу вакцини від коронавірусу, розпочавши кампанію вакцинації бустерними дозами людей, старших 60 років, для уповільнення поширення штаму Дельта.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на Reuters.

60-річний Герцоґ отримав бустерну дозу вакцини Pfizer/BioNTech COVID-19 (PFE.N) у медичному центрі Шеба в Рамат-Гані поблизу Тель-Авіва.

Разом із президентом бустерну дозу вакцини отримала і його дружина.

Разом із президентом бустерну дозу вакцини отримала і його дружина.

Подружжя супроводжував прем'єр-міністр Нафталі Беннетт, який наголосив на важливості прискорювальних щеплень у боротьбі з пандемією COVID-19.

«Ізраїль є першопрохідцем у просуванні третьої дози для людей у віці 60 років і старше», - сказав Беннетт.

Підсилювальна кампанія, що проводиться організаціями охорони здоров'я, ефективно перетворить Ізраїль на полігон для випробування третьої дози до схвалення Управлінням з контролю за продуктами та ліками США (FDA).

Ізраїль був світовим лідером у впровадженні вакцинації, і близько 57% з 9,3 мільйона населення були двічі вакциновані, що становило 87% людей у віці шістдесяти років і більше 90% людей старше 70 років.

Читайте також: Рівненщина: яскраво­рожеві калюжі небезпечні для шкідників, але не для людей (Відео).

Telegram Channel