Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
На Волині один з керівників охоронної фірми побив двох жінок в під’їзді будинку

Зловмиснику доведеться заплатити штраф.

Фото Pixabay.

На Волині один з керівників охоронної фірми побив двох жінок в під’їзді будинку

Злочин трапився 24 лютого в обласному центрі

Судили заступника начальника ТОВ «Спас охорона», який побив двох жінок в під’їзді одного з будинків.

За рішенням Луцького міськрайонного суду дебошир заплатить 1700 гривень штрафу, передають «Волинські новини».

Чоловік, який є заступником начальника охорони ТОВ «Спас охорона» та учасником бойових дій, вдарив незнайому жінку кулаком в голову та наніс удар ногою в ділянку куприка. Постраждала отримала струс головного мозку.

Реклама Google

Дослідивши докази, суд визнав чоловіка винним та призначив йому 1700 гривень штрафу.

У суді обвинувачений, який також є пенсіонером, своєї вини не визнав. Розповів, що того дня перебував у під`їзді будинку, в якому проживає. Спускаючись сходами вниз, побачив біля ліфта невідому йому особу. Він запропонувати їй вийти із під`їзду, у якому вона не проживає, та чекати на вулиці. Між ними виник конфлікт, під час якого потерпіла випадково отримала тілесні ушкодження, адже він не мав наміру її бити. Що стосується нанесення другого удару, то лучанин зазначив, що коли жінка почала тікати сходами вниз, він втратив рівновагу, а тому нічого не пригадує. Чоловік вибачився перед постраждалою за інцидент, що трапився між ними, проте заперечив умисне нанесення ушкоджень.

Читайте також: У селі біля Луцька відремонтують дорогу за 5 мільйонів гривень.

Натомість потерпіла розповіла, що прийшла у гості до своєї подруги. Зайшовши у під`їзд її будинку, вона очікувала на ліфт. В цей момент побачила обвинуваченого, який спускався із другого поверху униз та почав до неї вживати нецензурну лайку. Вона зробила йому зауваження, а він почав погрожувати, що вдарить її. Жінка зазначила, що повернула до нього голову та отримала один удар кулаком в обличчя. Вона почала втікати, а обвинувачений вдарив її ще раз по спині в ділянку куприка. Згодом вона попросила вийти подругу, яку обвинувачений теж вдарив. Після цього вони викликали поліцію.

Дослідивши докази, суд визнав чоловіка винним та призначив йому 1700 гривень штрафу.

Як вказано на сайті youcontrol, основним видом діяльності ТОВ «Спас охорона» є діяльність приватних охоронних служб.

Telegram Channel