Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Підсумки олімпійського дня для України: нарешті є «срібло» – та чи дотягнемо до «золота»...

Наш мультимедаліст!

Фото НОК України.

Підсумки олімпійського дня для України: нарешті є «срібло» – та чи дотягнемо до «золота»...

Українці продовжують вірити у своїх спортсменів...

1 серпня на Олімпійських іграх в Токіо було розіграно 27 комплектів медалей в 12 видах спорту. Скарбничка української збірної поповнилася срібною нагородою - її виграв плавець Михайло Романчук.

У медальному заліку збірна України займає 56-е місце, повідомляє УНІАН.

Підсумки виступу українських спортсменів 1 серпня:

Плавання

Михайло Романчук завоював свою другу медаль в Токіо і приніс Україні перше срібло на цих іграх. Він став другим на дистанції 1500 метрів. У цій же дисципліні виступав українець Сергій Фролов, який посів восьме місце.

Михайло Романчук завоював свою другу медаль в Токіо і приніс Україні перше срібло на цих іграх. Він став другим на дистанції 1500 метрів.

Боротьба

Борець греко-римського стилю Ленур Теміров здолав двох суперників і дістався півфіналу, але там поступився чинному чемпіону світу з Японії. Тепер 2 серпня Теміров побореться за бронзову медаль.

У вільній боротьбі Алла Бєлінська у вазі до 76 кг вибула вже на стадії 1/8 фіналу. Вона програла Чжоу Цянь з Китаю (3:4).

Бокс

Лідер української збірної Олександр Хижняк, який виступає у вазі до 75 кг, успішно подолав чвертьфінальну стадію. Українець гарантував собі як мінімум бронзу, а в півфіналі він 5 серпня зустрінеться з філіппінцем Еуміром Марсьялем, віце-чемпіоном світу 2019 року.

Важка атлетика

Ірина Деха боролася за медаль у вазі до 76 кг. Українка відмінно почала змагання, посівши друге місце у ривку (113 кг). Однак у поштовху Деха виступила невдало - вона так і не змогла взяти вагу 131 кг.

Стрільба

Павло Коростильов за підсумками першого етапу кваліфікації у стрільбі зі швидкісного пістолета на дистанції 25 метрів зайняв 15-е місце. Другий етап кваліфікації пройде 2 серпня. Для виходу у фінал потрібно увійти в топ-вісімку.

Легка атлетика

Марина Бех-Романчук кваліфікувалася у фінал у стрибках у довжину. Українка показала результат 6,71 м і посіла 10-е місце, увійшовши в топ-12. У фіналі вона виступить 3 серпня.

Наталія Стребкова не змогла пройти до фіналу Олімпіади в бігу на 3000 метрів з бар'єрами. Вона стала 35-ю. А Ірина Новожилова та Ірина Климець не кваліфікувалися до фіналу в метанні молота.

Реклама Google

Читайте також: Бокс: Хижняк вийшов до півфіналу та забезпечив собі медаль Олімпіади (Фото).

Telegram Channel