Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Волині змагалися особливі спортсмени (Фото)

Неймовірні!

Фото: Володимир-Волинська міськрада.

На Волині змагалися особливі спортсмени (Фото)

1 серпня у фойє Центру надання культурних послуг (колишній РБК) відбувся фестиваль з гри боча на “Кубок Володимира” серед осіб з ураженням опорно-рухового апарату

У змаганнях узяли участь 11 команд з Волинської та Львівської областей, йдеться на сайті Володимир-Волинської міськради.

1 місце посіла команда з міста Ковель, а друге та третє місця розділили команди з Горохова та смт. Голоби, набравши однакову кількість балів.

Під час урочистого відкриття з вітальним словом до учасників звернулися начальник управління освіти, молоді та спорту міськиконкому Вячеслав Петрук та перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, котрий зауважив, що фестиваль з гри боча уже не перший рік проводиться у Володимирі-Волинському і щоразу він збирає учасників з усіх куточків Волині та навіть Львівщини. Ярослав Анатолійович побажав усім спортсменам гарної гри та позитивних емоцій від змагань, а також виконав почесну місію, вручивши подяку міського голови та грошову премію призеру обласних та всеукраїнських змагань з гри боча Сергію Чапкуну.

 

 

 

За результатами гри були визначені переможці. Отож, 1 місце посіла команда з міста Ковель, а друге та третє місця розділили команди з Горохова та смт Голоби, набравши однакову кількість балів.

 

 

 

 У категорії ВС-1 1 місце посіла Софія Шефчук ( м. Ковель), 2 місце – Володимир Чижук (смт. Турійськ), 3 місце – Віталій Булавка (м. Любомль). У категорії ВС-2 переможницею стала Анастасія Панчук з Ковеля, друге місце посів Олег Гелетуха (м. Ковель)  та третє – Ростислав Думбрава (м. Новояворіськ). У категоріях ВС-4 та ВС-5 призові місця розділились наступним чином: 1 місце – Ольга Дубінська та Георгій Мартинюк (м. Горохів), 2 місце – Ольга Яренчук, Руслан Джала (м. Ковель), 3 місце – Василь Патращук, Роман Репета (смт Турійськ). У категорії Open-клас переміг Борис Паталій з смт Голоби, на другому місці Юрій Ніколаєв із Цумані та на третьому – Юрій Нальчик з Нововолинська.

Читайте також: Несподівано: у Володимирі-Волинському сьогодні стрибуни у висоту змагались на… центральній площі.

 

 

 

Telegram Channel