Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Шахтарське місто прикрашають муралами

Стильно.

Фото сайту Нововолинської міської ради

Шахтарське місто прикрашають муралами

У Нововолинську створили ще один стінопис

Волонтери молодіжного центру «Нові крила»  завершують створення нового стінопису,  який прикрасив стіну на одній з центральній вулиць шахтарського міста - Святого Володимира. Над ним працюють як місцеві, так і львівські художники.

«Екосвідомим бути просто!» – таку  назву отримав четвертий стінопис, автором якого  є львів’янин Андрій. Він розповів, що розробити ескіз йому запропонував керівник МЦ «Нові Крила« Павло Медина.

Це має стати, на їхню думку, не просто окрасою міста, а й його екологічним кодом,  мотиваційним поштовхом для підвищення рівня екологічної свідомості мешканців Нововолинська.

Автори пояснюють, що концепція малюнку в тому, аби було зображено багато речей, які дотичні до проблем з екологією. Це має стати, на їхню думку, не просто окрасою міста, а й його екологічним кодом,  мотиваційним поштовхом для підвищення рівня екологічної свідомості мешканців Нововолинська.

До слова, проєкт реалізовуються в рамках конкурсу соціальних ідей у Нововолинській ТГ за підтримки проєкту «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості (SC3)», що співфінансується Нововолинською міською радою, Європейським союзом та British Council Ukraine в партнерстві з NGO Youth Platform \ ГО «Молодіжна Платформа» та Молодіжного центру «Нові крила».

Роксолана Вишневич

Читайте також: З ними точно треба зазнімкуватись: в Луцьку встановили нові пам'ятники екзотичних тварин.

Telegram Channel