Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Загинули на побаченні: з'явилися моторошні деталі смерті молодої пари у парку Львова (Фото, відео 18+)

Тривають слідчі дії.

Фото varta1.com.ua.

Загинули на побаченні: з'явилися моторошні деталі смерті молодої пари у парку Львова (Фото, відео 18+)

Загиблим внаслідок падіння дерева виявився 20-річний військовослужбовець-контрактник з Вінниччини. Разом з ним перебувала 18-річна дівчина, яка теж загинула

Як повідомляє «Варта 1», загиблі - 20 річний юнак і його 18-річна супутниця - сиділи на лавці, в них було побачення. Серед уламків лавки й дерева на місці трагедії можна побачити залишки букету загиблої. 

Одна гілка впала з 10 метрів, інша приблизно з 14 метрів в сторону лавки, зачепивши освітлювальну опору, яка в свою чергу також зламалася і впала на молодих людей.

«Попередньо відомо, що на людей впало дві величезні гілки, які обвалилися під час буревію. Одна гілка впала з 10 метрів, інша приблизно з 14 метрів в сторону лавки, зачепивши освітлювальну опору, яка в свою чергу також зламалася і впала на молодих людей. Хлопець і дівчина загинули одразу. Шансу вижити після падіння дерева та ліхтаря  у них не було. Допомоги уже надавати не було кому», - пише видання.

Як інформує прес-служба Львівської міської ради з посиланням на мера міста Андрія Садового, загиблим внаслідок падіння дерева виявився 20-річний військовослужбовець-контрактник з Вінниччини.

«Минулої ночі у Львові пройшла негода. Внаслідок сильного вітру з дощем, через падіння дерев загинуло дві людини, зафіксовано пошкодження мереж освітлення, дахів, авто тощо. Комунальні служби працюють над ліквідацією пошкоджень», - розповів він.

Читайте також: Водолази знайшли тіло лучанина, який загинув на Рівненщині.

Як зазначив Садовий, за попередньою інформацією, внаслідок нічної негоди зафіксовано: 10 повалених дерев у парках, 31 обрив по зовнішньому освітленню, понад 75 дерев впало в місті, пошкоджено 8 авто, 2 дахи і 1 МАФ. Впав один рекламний щит.

Садовий звернувся до жителів міста з проханням бути обережними у разі попередження про буревій, а саме намагатися перебувати у приміщеннях, а не на вулиці.

«Негода може призвести до будь-яких нестандартних ситуацій», – попередив очільник міста.

Увага! Відео 18+

 

 

 

Telegram Channel