Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Що загрожує луцькому лікарю, який займався сутенерством

Волинь-нова

Що загрожує луцькому лікарю, який займався сутенерством

Поліцейські завершили розслідування, обвинувальний акт скерували до суду

Правоохоронці стверджують, що довели причетність зловмисника до п’яти фактів організації надання оплатних сексуальних послуг.

Нагадаємо, в травні цього року злочинну сутенерську діяльність припинили оперативники міграційної поліції Головного управління Національної поліції в області спільно зі слідчими Луцького районного управління поліції за процесуального керівництва Луцької місцевої прокуратури.

За злочинну діяльність із кожного клієнта лучанин отримував свою частину грошової винагороди – від  300 до 500 грн.

Було встановлено, що 53-річний лучанин, працівник однієї з лікарень, пропонував потенційним клієнтам жінок для надання оплатних сексуальних послуг. Грошова винагорода становила від 800 до 1,5 тисячі гривень, в  залежності від віку жінок, які надавали такі послуги. Окрім того, чоловік домовлявся про місця зустрічей та бронював готелі й сауни.

За злочинну діяльність із кожного клієнта лучанин отримував свою частину грошової винагороди – від  300 до 500 грн.
Тоді зловмиснику оголосили про підозру за ч. 2 ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України, а суд обрав запобіжний захід – домашній арешт.

Нагадаємо, жителька Львівщини встромила волинянці ножа у груди.

Під час досудового розслідування поліцейські довели п’ять фактів організації надання оплатних сексуальних послуг. У п’ятницю, 30 липня, обвинувальний акт слідчі скерували до суду. За скоєне зловмиснику загрожує від чотирьох до семи років позбавлення волі.

Зазначимо, що у вересні 2020 року фігурант уже був засуджений за вчинення аналогічних злочинів: поліцейські задокументували кілька епізодів організації сутенерських послуг та збуту амфетаміну. Тоді суд призначив йому покарання у вигляді 5 років позбавлення волі з іспитовим терміном 3 роки.

Джерело: Офіційний сайт Національної поліції.
Telegram Channel