Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
На базі відпочинку побили подружжя за прохання не курити біля дітей (Відео)

Триває слідство.

Скріншот з відео.

На базі відпочинку побили подружжя за прохання не курити біля дітей (Відео)

Інцидент стався на базі відпочинку 31 липня

На базі відпочинку «Заімка» у Дніпропетровській області 31 липня група дніпрян побила чоловіка з дружиною за прохання не курити біля дітей. Одного з нападників зняли на відео.

Про інцидент розповіли в місцевій Facebook-спільноті «Типовий Дніпро. Всі події нашого міста», передає УНІАН.

Інший його друг під 150 кг вирішив, що легше буде реалізувати себе в бою з маленькою жінкою, та бив її кулаками в обличчя.

Один з нападників представився тренером з айкідо, а другий пішов за підмогою та привів ще трьох друзів. Всі разом вони напали на пару та побили й чоловіка, й дружину.

«П'ять недомужиків накинулися на одного, а коли дружина спробувала допомогти чоловікові, переключилися на неї і побили. Інший його друг під 150 кг вирішив, що легше буде реалізувати себе в бою з маленькою жінкою, та бив її кулаками в обличчя. Його п'яна мадам потім підійшла до дітей і сказала, що все сталося через них, і їм повинно бути дуже соромно», – написала користувач, опублікувавши фото та відео.

Інші користувачі у коментарях обурилися тим, що сталося: «Немає слів, одні емоції. Тварини і то набагато розумніші та добріші. Таких потрібно карати. Що взагалі за свавілля скрізь відбувається?!», «До чого ми дожили...», «Моральні виродки, думають, за п'ять копійок на натовп приїхали відпочити, та світ біля їхніх ніг?».

Читайте також: Іноземець заступився за Україну під час суперечки, а киянин ударив його ножем.

Telegram Channel