Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Рівненщині вночі ледь не згоріло господарство (Фото)

Жах...

Фото ДСНС Рівненської області.

На Рівненщині вночі ледь не згоріло господарство (Фото)

У Рівненському районі у приватному господарстві вогнеборці врятували два житлових будинки

2 серпня о 00:52 на спецлінію «101» надійшло повідомлення про пожежу у смт Квасилів, повідомляє Головне управління ДСНС України у Рівненській області.

Внаслідок пожежі вогнем знищено дерев'яну господарську будівлю та покриття та перекриття цегляної господарської будівлі, також знищено речі домашнього вжитку.

На місце виклику було направлено чергові відділення вогнеборців 1-ї, 3-ї та 18-ї державних пожежно-рятувальних частин та оперативно-координаційний центр обласного управління ДСНС. 

Прибувши за вказаною адресою рятувальники встановили, що вогнем повністю охоплена господарська будівля (дерев’яна, крита шифером по дерев’яній обрешітці, розміром 3х3м) та вогонь перекинувся на поруч розташовану ще одну господарську будівлю (цегляна, критий шифером по дерев’яній обрешітці, розміром 3х4м).

 

 
 

 Була реальна загроза перекидання вогню на поруч розташовані два житлових будинки. Рятувальники відразу ж подали на ліквідацію вогнегасні речовини.

Внаслідок пожежі вогнем знищено дерев'яну господарську будівлю та покриття та перекриття цегляної господарської будівлі, також знищено речі домашнього вжитку. Завдяки професійним діям рятувальників два поруч розташовані житлові будинки вдалося врятувати. Причина пожежі та розміри завданих збитків встановлюються. До ліквідації пожежі було залучено чотири одиниці техніки ДСНС та дванадцять рятувальників.

Читайте також: Не розминулися BMW і вантажівка: на Рівненщині трапилася смертельна аварія (Фото).

Telegram Channel