Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Біля залізничного вокзалу у Луцьку, аби не  торгували «з асфальту», облаштують мініринок

Наразі там торгують «з асфальту», а це суперечить всім санітарно-гігієнічним нормам.

Фото ілюстративне.

Біля залізничного вокзалу у Луцьку, аби не торгували «з асфальту», облаштують мініринок

Аби люди, які привозять сільськогосподарську продукцію на продаж, не торгували «з землі», біля залізничного вокзалу у Луцьку облаштують мініринок

Про це йшлося 3 серпня під час розширеної наради Луцького міського голови, повідомляє Волиньпост.

Ігор Поліщук, зауважив, що наразі там торгують «з асфальту», а це суперечить всім санітарно-гігієнічним нормам. Тож представники департаменту муніципальної варти штрафують людей, складають протоколи.

Наразі там торгують «з асфальту», а це суперечить всім санітарно-гігієнічним нормам.

«На жаль, представник ринку «Привіз», який був на вокзалі, вчинив непорядно, не забезпечив місце для тих, хто привозить свою продукцію для продажу. Тому потрібно це зробити нам», – сказав Поліщук.

Тож, він дав доручення директору департаменту економічної політики придбати 8-10 яток та поставити їх у стаціонарному режимі ліворуч від входу на вокзал, там, де розташована рампа залізничного вокзалу.

«Це місце – біля колишнього «Привозу». Вони нікому не будуть там заважати. Ці ятки мають бути естетичними. Треба запровадити якусь символічну плату, якої буде вистачати, щоб прибрати це місце і забезпечити вивіз сміття. Бажано закупити ці ятки за кошти підприємства «Луцькі ринки», - сказав Ігор Поліщук.

Читайте також: Луцьк викупить землю для розширення кладовища у Гаразджі

Telegram Channel