Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
27-річний чоловік жорстоко побив власну матір і пів доби не викликав їй швидку (Відео)

Триває слідство.

Фото Національної поліції України.

27-річний чоловік жорстоко побив власну матір і пів доби не викликав їй швидку (Відео)

Трагедія сталася в одній з багатоповерхівок Києва на вулиці Андрія Малишка

Про це повідомили в пресслужбі поліції Києва. Там зазначили, що на спецлінію 102 зателефонували медики, які повідомили що виявили тіло жінки з ознаками насильницької смерті. Її під час сварки жорстокого побив власний син (щоб подивитися фото та відео, доскрольте до кінця сторінки).

Під час сварки він побив матір та залишив у кімнаті без свідомості й лише через пів доби викликав швидку.

Прибувши на місце злочину, правоохоронці виявили тіло 55-річної жінки з численними синцями та забоями, а також її сина. Підозрюваний пів доби не викликав бригаду швидкої допомоги та спочатку не визнавав своєї провини.

«Спочатку чоловік заперечував свою причетність до злочину, але зрештою зізнався. Під час сварки він побив матір та залишив у кімнаті без свідомості й лише через пів доби викликав швидку. Прибувши, лікарі констатували смерть потерпілої, а 27-річного родича ми затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України», – розповів начальник відділення слідчого відділу Дніпровського управління поліції Павло Шаламов,

Читайте також: Волинянин побив неповнолітнього: йому повідомлено про підозру.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Підозрюваному повідомили про підозру у скоєнні злочину, а судом обрав чоловікові запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

 

Telegram Channel