Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Син-інвалід подарував мамі… стрибок з парашутом

Політ з парашутом - це просто фантастично!

Фото з Фейсбук - сторінки Яни Нінічук.

Син-інвалід подарував мамі… стрибок з парашутом

Про Юру Нінічука з Нововолинська, знаного майстра миловаріння, «Газета Волинь» писала рік тому. Ми розповіли про юнака неймовірної сили волі, якому діагноз ДЦП, численні операції  не перекреслили бажання вчитися, працювати над собою і творити.

Юра – цьогорічний випускник – став студентом Нововолинського електромеханічного коледжу, вивчатиме комп’ютерні технології, має велике бажання згодом вступити в університет. А ще юнак відкрив у собі пристрасть до миловаріння. Хобі вже перетворилося у високопрофесійне заняття. Його часто можна побачити на вулицях міста, а виготовлені вмілими руками хлопця вироби – різної форми й ароматів – мандрують далеко за межі Нововолинська.

Отож, цього разу на День народження мамі зробив незвичайний подарунок – купив сертифікат на стрибок з парашутом на аеродромі Цунів біля Львова. 

А днями Юра Нінічук прославився тим, що влаштував справжній сюрприз … мамі. До слова, Яна – молода, красива, креативна – майже завжди поруч із сином. Отож, цього разу на День народження мамі зробив незвичайний подарунок – купив сертифікат на стрибок з парашутом на аеродромі Цунів біля Львова.

- Це було надзвичайно круто! Третій день не відійшла від емоцій, - розповіла піднесеним тоном жінка. – Спочатку був страх, я навіть сердилася на сина і відмовлялася їхати. А згодом на зміну цьому прийшли цікавість та ейфорія. Але якщо чесно, то це була моя юнацька мрія, яка здійснилася завдяки синові.

Коли запитала Яну, чи вона любить екстрім, сказала:

- Напевно, що так. Досі були водіння автомобіля, катання на «байку». Вірю, що попереду в нашої сім’ї буде ще чимало захопливих подорожей і подій.

Читайте також: Боротися з недугою волинянину Юрію Нінічуку допомагає… миловаріння.

Telegram Channel