Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Ігор Поліщук вважає «Луцькводоканал» одним з кращих серед українських водоканалів

Мер Луцька Ігор Поліщук.

Фото Луцька міська рада.

Ігор Поліщук вважає «Луцькводоканал» одним з кращих серед українських водоканалів

Сьогодні на розгляд членів виконавчого комітету Луцької міської ради був представлений План розвитку КП «Луцькводоканал» на 2022-2026 роки та Інвестиційна програма КП «Луцькводоканал» на 2022 рік

Відтак, на модернізацію КП «Луцькводоканал» планують витратити 534 мільйони.

Основні заходи плану розвитку на 2022-2026 роки та інвестиційної програми на 2022 рік – модернізація виробничих потужностей, зниження питомих витрат і втрат ресурсів, підвищення якості послуг з централізованого водопостачання та водовідведення, модернізація транспортних засобів спеціального та спеціалізованого призначення, підвищення екологічної безпеки та охорони навколишнього природного середовища, впровадження ІТ-технологій, інші заходи, які впливають на господарську діяльність підприємства та складові тарифу.

За власні кошти підприємство здійснило заміну автопарку.

Міський голова Ігор Поліщук зазначив, що за останній час вдалося здійснити серйозні зміни на підприємстві і поліпшити його роботу. «Сьогодні робота підприємства потребує мінімального фінансування з міського бюджету. За власні кошти підприємство здійснило заміну автопарку: старі машини замінили на нові. Ми бачимо як міняється обладнання на самому підприємстві та артезіанських свердловинах, щоб забезпечити якісним водопостачанням оселі лучан. Усе це потрібно було зробити ще десять років тому. Зокрема і ремонт на підйомних станціях», - наголосив Ігор Поліщук.

Читайте також: На Волині прикордонники спіймали «на гарячому» двох контрабандистів з човном (Фото)​.

Telegram Channel