Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«Луцьк заливає»: містяни зафіксували на відео сильну зливу (Відео)

Отакої!

Скріншот з відео.

«Луцьк заливає»: містяни зафіксували на відео сильну зливу (Відео)

Багато місцевих жителів промокли до нитки

Сьогодні, 4 серпня,  лучани зафіксували на відео сильну зливу. 

«Луцьк заливає! Давно не було такого дощу», – пише лучанка Ольга Кривко на своїй фейсбук-сторінці.

За прогнозом чергового синоптика Волинського обласного гідрометцентру Лесі Пасічник, завтра протягом усього дня буде хмарно. Вранці та вдень опадів не спостерігатиметься. Ввечері можливий дощ.

Місцями навіть треба чекати грози та град.

6-го серпня буде хмарно. Вночі можливий значний короткочасний дощ, а вдень – помірний. В окремих районах очікуються гроза та град. Вітер південно-західний, 5–12 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 13–18 градусів вище нуля, а вдень – від 20 до 25. За багаторічними спостереженнями, найтепліше цього дня було 2012-го – плюс 35.6, найхолодніше – 1949-го, мінус 6.7 градусів.

7-го серпня утримається хмарна погода, але без істотних опадів. Місцями навіть треба чекати грози та град. Вітер зміниться на західний, 5–10 метрів за секунду. Вночі повітря прогріється до 10–15 градусів, а вдень – до 21–26.

8-го серпня сонце час від часу виглядатиме з-за хмар, без істотних опадів. Вітер південно-східний, 5–10 метрів за секунду. Температура повітря вночі – плюс 10–15 градусів, вдень – 24–29.

9-го серпня збережеться мінлива хмарність, короткочасний дощ, а в окремих районах грози. Вітер західний, 7–12 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 12–17 градусів вище нуля, а вдень – від 22 до 27.

Читайте також: У Карпатах блискавка влучила у туристів.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel